woensdag 5 oktober 2011

SPELEN


Ik kan het natuurlijk toch niet laten om tussendoor even te spelen.Toen ik laatst bij het LTC in Leiden was heb ik daar Aquatint gekocht. Het ziet er uit als Ecoline, maar is watervast. Je kunt het dus in een sprayfles doen. En dat moest ik toch even uitproberen. Bovenstaande achtergronden had ik al voorbewerkt met Gesso, Chinese kranten en oude radarbladen uit de Knip of zo. Ik vind het zo'n leuk effect.
De collages op de bovenste foto gaan in ieder geval 'Chinese Patronen heten' (ligt voor de hand natuurlijk) maar wat er verder op komt??? nog geen idee.

6 opmerkingen:

Catharina Maria zei

De Chinese vellen vind ik prachtig Joke , hou wel van deze kleuren !

Groet ♥RINI♥

DEKAKADO zei

Heel erg fraai en inspirerend.

Hannie zei

Schitterend van kleur deze chinese vellen! Je maakt ons nieuwsgierig naarde volgende bewerking! Aquainkt lijkt wat op glimmermist dacht ik?

Joke zei

Ik heb geen idee wat glimmermist is. Ik kom het af en toe tegen bij kaartenmaaksters, maar het is me niet duidelijk. Aquatint is acryl, maar dan net zo dun als ecoline, nog iets dunner dus volgens mij dan acrylinkt. In ieder geval veel goedkoper.

Zawadi-Atelier zei

Heel herkenbaar om dan meteen uit te gaan proberen! Het resultaat is heel verrassend! Spannend hoe het zich verder gaat ontwikkelen ...
Liefs van Doortje

Christina Fokkema zei

Jij bent een mooie afvalverwerker. Hoe verzin je het iedere keer. Raderpapier zou ik nooit aan denken. Maar het ziet er prachtig uit. Schimmermist zit in een spuitflesje en geeft een mooie mistige kleur.