maandag 31 oktober 2011

NIEUWE COMPUTER!

Zaterdag heeft Floor in Tilburg!!!! een nieuwe computer gehaald (dichterbij was ie niet te krijgen, het leek wel zo'n Aldi aanbieding, hoe vroeg je ook komt het is altijd al uitverkocht )en gisteren heb ik hem gebruiksklaar gemaakt. Dat is nog een hele klus. Vanmorgen kwam ik erachter dat de rechtermuisknop niet werkte, (o ja, dat moet je ook zelf instellen!!!) Maar ook dat is weer gelukt, dus ik kan ook weer gemakkelijk knippen, kopiëren en plakken. En vandaag dus echt weer aan het werk. Een Steekplusblogpost gemaakt, er zaten 2 interweave filmpjes bij mijn post, dus die staan alweer op mijn bureaublad.
Maar ook bij deze computer waren een paar dingen veranderd. Apple heeft ook geen Delete knop meer!!
Gelukkig zijn er voor dombo's zoals ik forums dus als je googeld op 'deleteknop apple' vind je wel een antwoord. Ik moet nu 2 knoppen tegelijk indrukken en dan kan ik weer vooruit wissen.
Er zijn nog meer knoppen verdwenen, sterker nog, mijn toetsenbord is met 1/3 kleiner geworden!
Maar die andere knopen gebruikte ik geloof ik toch niet.
Om een foto boven dit stukje te kunnen plaatsen maakte ik een foto van de computer zodat jullie konden zien hoe klein mijn toetsenbord is, maar helaas, het snoertje om het fototoestel met de computer te verbinden hing  aan mijn vorige toetsenbord en is dus ook verdwenen.
Dus voorlopig nog geen foto's. Als het goed is is dinsdag de Office cd bij de winkel binnen en kan ik weer Word op mijn computer zetten en dan haal ik ook maar gelijk een nieuw snoertje.
Ik ging net voor het eerst sinds vorige week zondag naar BlogLovin kijken. Er wachten 249 nieuwe blogberichten op me!!!!! Dat wordt hard werken.;-)

4 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

voor bloglovin moet je selecitef te werk gaan. Anders is er geen doorkomen aan.

Voor m'n foto's haal ik altijd het sd kaartje eruit en die doe ik in mijn pc. Want snoertjes ben ik altijd kwijt.

Janny de Roo zei

Alles zal recht kom....! Duurt even...!

Hannie zei

Heeft heel wat voetjes in de aarde eer het weer werkt naar je zin! Maar alles komt eens goed. Sterkte!

Catharina Maria zei

Veel plezier met je nieuwe aanwinst Joke !
♥EINI♥