zondag 30 oktober 2011

FOTO'S

Bedankt voor al jullie reacties op de inbraak. De foto's die ergens online staan kan ik inderdaad terughalen. Maar ik had honderden foto's in Iphoto staan die niet op mijn blog of elders zijn gepubliceerd. Van de vakantie b.v. of de kinderen. Buiten dat was er b.v. een Excell lijst waar al mijn werk (en dat is heeeeel veel) op stond met maten, prijzen e.d. Dat is het soort computerwerk waar ik gruwelijk de pest aan heb en nu allemaal opnieuw moet doen. Gelukkig is het kunstmarkseizoen al afgelopen, anders had ik niet eens meer geweten naar welke kunstmarkt ik moest, ook die lijst is weg en ga zo maar door.Ik vermoed dat het nog wel een jaartje door zal werken en dat ik telkens weer iets bedenk dat ook verdwenen is.
Gisteren hebben we een nieuwe Apple gekocht en hopelijk vindt ik vandaag tijd om die gebruiksklaar te maken. Dan kan ik weer op gaan bouwen.
Eerst nog even werk af gaan leveren in de Godinnentempel in Hillegom. Daar hangt tot volgend jaar de 1e kunstmarkt mijn "Godinnenwerk". Toepasselijke plek toch?

2 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

oh ja, dat zijn dingen daar sta je anders niet bij stil he wat je allemaal op een pc bewaart.

vrouw Hommel zei

Een inbraak opzich is al vreselijk maar dan krijg je daarna nog al die rompslomp.
Succes met alles
groet