maandag 17 oktober 2011

BIJNA 150 REACTIES!!

Voor de meesten van jullie is dat natuurlijk helemaal niks, maar ik ben er heel blij mee. Ik had al bijna een jaar geblogd voor ik de 1e volger en de 1e reactie op een blogpost kreeg. Jannie was mijn eerste volger. En van Aart was die 1e reactie. Daarna ging het beter. Aart en Jannie waren zo lief om een link naar mijn  blog te plaatsen en toen kwam het een klein beetje op gang. Toen Aart me ook nog uitnodigde mee te doen aan het Artquiltforum kwamen er nog wat meer bezoekers.
Toen was begin september Doortje zo lief om een hele blogpost aan mij te wijden en dat leverde weer een paar volgers op.

Inmiddels zijn er meer mensen die een link naar mijn blog hebben geplaatst in hun 'lijst met blogs' , heb ik 26 volgers (waarom er 29 staat weet ik ook niet) en krijg ik op bijna elke post wel een reactie. En dat is heel leuk. Toen ik 2 jaar geleden begon op een blog die bij mijn domeinnaam hoorde was dat bedoeld  als een soort dagboek voor mezelf, maar als je dan een poosje bezig bent en op andere blogs al die leuke reacties ziet krijg je toch iets van : DAT WIL IK OOK! Ik ben toen overgestapt naar Blogspot en dat heeft kennelijk de vindbaarheid vergemakkelijkt.

Dus nu op naar de 500 volgers!!!!!!
(ik zie soms blogs met 6, 7 of zelfs meer dan 8 honderd volgers dus dat moet lukken)

Om nu te vieren dat ik straks 150 reacties heb is er weer een give away.
Op de foto bovenaan zijn 2 collages te zien. Degene die de 150e reactie plaats mag 1 van deze collages uitzoeken.
Ze zijn met fotolijm op een dubbele kaart geplakt zodat je hem evt. ook als kaart/cadeau kunt versturen. Maar hij is er ook makkelijk af te halen om in te lijsten of iets dergelijks.

P.S.
Omdat ik om zoveel volgers te krijgen natuurlijk wel gevonden moet worden zal ik binnenkort ook een give away organiseren onder de mensen die op hun blog een link naar mijn blog hebben geplaatst.

13 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Leuk is dat toch om ineens gezien te worden, vindbaar te zijn. Je maakt ook te leuke dingen om ze voor jezelf te houden.. Ik gun je 500 volgers! groeten van liesbeth

geni zei

Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal in je blogger leven.
Je verdient no meer aandacht; je projecten zijn zeer inspirerend!
Dank je voor het delen en blijf alsjeblieft doorgaan.

maya zei

Op naar de 150 reacties! Ik volg je blog al een tijdje en op mijn nieuwe blogspot blog (sinds weblog eruit ligt...) sta je ook vermeld :-)

vrouw Hommel zei

Delen met anderen blijft altijd zo leuk en ik ben dan ook heel blij jouw blog gevonden te hebben.
lieve groet

Janny de Roo zei

Erg lief van je om te vermelden dat ik je eerste volger was....Het werk wat je maakt is het "gewoon" waard om gezien te worden. Ik duim voor je dat je de 500 gaat halen hoor....van mij mag je !!
Succes, Janny

Laura zei

You posted a comment on And Then We Set It On Fire (in response to my Tyvek experiments), and I looked at your May 9th posting --are those Tyvek windsocks?? They look amazing!! The google translate doesn't work too well, so it's kind of hard for me to figure out what you're saying in your blog. Does the paint wear off outside in the sun, wind and rain? (And I hope you can read this!)

Aart zei

Ik wens je wel 1000 volgers toe! Je ziet als het balletje eenmaal gaat rollen.......
http://quiltaart.blogspot.com

ina zei

500 volgers, dat is niet mis....... ik hoop dat je het haalt maar weet je: ook zonder veel volgers ben jij de moeite waard.

ina zei

ik volg je al heel lang via mijn eigen blog maar had me nog niet als jouw "volger" via Google aangemeld: dat heb ik dus nu ook gedaan. Twee vliegen in een klap.

Marrie-jette zei

Ik ben ook volger bij je geworden omdat ik je werk waardeer!Trouwens ik lees een blog met ruim 700 volgers(eenvoudig leven)dus het kan echt.

Christina Fokkema zei

Ben ik even blij dat ik een link van jouw blog op mijn blog heb. Je hebt er nog al wat voor over om meer volgers te krijgen.

ik moet eerlijk zeggen dat ik jou pas volg sinds ik je 'ken' van het forum. Maar daarna begrijp ik niet dat jij niet meer volgers, maar vooral ook reacties hebt gekregen voor het prachtige werk dat jij steeds maakt. Voor ons quiltsters is het juist zo leuk te zien hoe jij dingen maakt die voor ons vaak net een brug te ver zijn.

Joke zei

Nu ik heb ontdekt hoe leuk het is om reacties te krijgen, kan ik er geen genoeg van krijgen, dus hoe meer hoe liever ;-).

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.