zondag 1 december 2013

Winnaar laatste give-away

Om een of andere reden wil de foto niet scherp worden maar nr. 3 Anita heeft de laatste give-away gewonnen.Wil je me je adres mailen Anita?

Het is een heel grappige maand geweest deze geefmaand. Met allerlei vreemde acties van mijn kant. Doordat ik de hele dag in m'n uppie thuis ben kom ik weinig mensen tegen om dingen voor te doen of om dingen aan te geven. Dus mijn giften deze maand zijn vooral anoniem geweest. Ik heb kleine cadeautjes  en kaarten in de brievenbussen van willekeurige mensen gegooid. Een mooi ingepakt boek in een bushokje gelegd met de mededeling dat het voor de eerlijke vinder is. Onderstaand briefje onder de ruitenwissers van een aantal auto's geschoven, mooie handgemaakte boekenleggers in boeken in de bieb gedaan enz. En ik ben dus geëindigd met deze give-away week.
Volgende week weer gewoon aan het werk en ik hoop dat er dan ook weer dingen zijn om te laten zien.

6 opmerkingen:

De Verdubbeldame zei

Wat een leuke, lieve en creatieve dingen heb je gedaan! Terugkijkend op mijn maand heb ik zelf de meeste plezier beleefd aan geefacties die ik voor vreemden deed.

Hannie de Beer zei

Heel bijzonder wat je deze maand allemaal hebt gedaan!
Mijn complimenten hoor!

Jeanine zei

Een mooie maand o op terug te kijken.

Groetjes,
Jeanine

Anita zei

Wat leuk dat ik gewonnen heb, wordt er helemaal blij van.
Ga je mailen.Dank je wel, dikke kus.

Anita zei

Heb je een berichtje gestuurd via je kunstenaarssite, maar weet even niet of het goed is gegaan.Heb geen ander mailadres.

Gill zei

Congratulations to Anita and thanks to you Joke for a lovely week of giveaways!