dinsdag 10 december 2013

kleine boekjes

Vanavond is het Lady's Night in onze nieuwe bioscoop. Dat is geloof ik een nieuwe hype. Een zichzelf respecterend bedrijf heeft tegenwoordig een ladies night. Het begon bij de autodealers heb ik het idee.
Deze Ladies Night bestaat uiteraard uit een filmvoorstelling, daarnaast krijgen de dames een hapje en een drankje en na afloop een goodie bag en voor de voorstelling en in de pauze mogen ze zich vergapen aan tafeltjes met kunst ;-).
Achter een van die tafeltjes sta ik dus.
Voor  deze gelegenheid heb ik een aantal boekjes opgeleukt, zodat ik wat laag geprijsde handelswaar heb.
De boekjes moeten € 4,50 gaan kosten.
Het zijn bestaande boekjes die ik bestempeld heb aan de voor en binnenzijde en beplakt met stroken servet en zelf beschilderd papier. Het was wel grappig om te doen, al ben ik eerlijk gezegd niet zo goed in dit soort 'decoratief' werk.
Als betaling voor het tafeltje moet iedere deelnemer een cadeautje in de goodiebag doen. Aangezien ze 150 gasten verwachten mag dat natuurlijk bijna niets kosten, anders wordt het wel een erg dure kraam. Gisteren heb ik dus 150 stukjes bewerkte Tyvek en een kortingsbon voor mijn workshops aan mijn visitekaartjes zitten nieten.
Nu denken jullie vast: ze is wel erg op het laatste moment bezig. Maar ja, ik werd er ook vrijdag of zaterdag  pas voor gevraagd.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Joke, Vandaag lag jouw pakje bij mij in de brievenbus, wat een mooi en fijn schriftje! Dank je wel

Hannie de Beer zei

Gossie nog aan toe! 150 kortingsbonnen. Straks word je overspoeld door de aanmeldingen?
Leuke boekjes voor de verkoop. Die gaan natuurlijk als een speer!
Mag je ook de film zien?

Jo Huijsman zei

Wat een klus,maar wel heel erg leuk. Ik hoop dat je veel verkoopt en dat je actie veel nieuwe klanten genereert.