zaterdag 28 december 2013

cadeautjes


Gisteren kwam er een pakketje met de post met daarin...... een stukje huisgemaakte zeep van Marga!
Marga maakt niet alleen prachtige bronzen beelden maar ook allerlei bijzondere zepen. Ik kreeg een stukje schapenmelkzeep. Prachtig verpakt zoals je op de foto kunt zien.
Een leuke verrassing.

Zelf kwam ik gisteren op de blog van De Verdubbeldame verdubbelverzoek nr. 139 tegen. Een verzoek om iets zelfgemaakts te schenken aan NoPresentsNoGlory een blog waarop zelfgemaakte cadeautjes worden verkocht t.b.v. de stichting NoGutsNoGlory die geld inzamelen  voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik ooit een serie mutsjes gehaakt bedoeld voor vrouwen die na een chemokuur hun haar verloren. Kroontjes noemde ik ze, naar de vriendin die hiervoor de aanleiding was. Die mutsjes heb ik nog steeds en dit leek me wel een goed doel om te aan te schenken.
Maar omdat mijn blog vooral gelezen wordt door mensen die zelf ook allerlei moois maken dacht ik dit verzoek ook hier te delen zodat er misschien nog meer mensen iets schenken (of misschien iets kopen want er zijn natuurlijk ook kopers nodig). Dus bij deze, ga eens kijken op de blog en misschien heb je zelf ook wel iets om te schenken of zie je een mooi cadeautje voor iemand.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Hier ga ik eens over denken?

Marga zei

Graag gedaan Joke! Wat een goed idee, ik ga eens snel op het blog kijken. groetjes,
Marga