maandag 25 februari 2013

NIEUWE BOEKEN LYNDA MONK
Al heel lang wil ik graag de boeken van Lynda Monk, maar je kunt ze alleen bestellen via  www.d4daisy.com,  en die rekenen zo bizar veel verzendkosten naar Nederland. Maar nu zag ik een paar dagen geleden dat je ze ook via het blog van Linda zelf (Purple Missus) kunt bestellen. En daar leken de verzendkosten wel erg laag, dus ik de boeken alle drie besteld. Helaas had ze niet alle drie de boeken op voorraad en bleken de verzendkosten naar Nederland achteraf toch iets hoger omdat de op het bestelformulier gemelde kosten alleen binnen Engeland waren, maar nog steeds heel redelijk en omdat ik op het derde boek moet wachten tot eind maart heeft ze me die extra kosten kwijtgescholden.  Sympathiek toch?
Ik had ooit geprobeerd ze via Amazon te bestellen, want Amazon Engeland rekent helemaal geen verzendkosten als je meer van £ 25,00 besteed, maar die konden het uiteindelijk niet leveren.

2 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Dat lijken inderdaad interessante boeken, jammer dat het allemaal in het Engels geschreven is. Joke heb je wel eens geprobeerd te bestellen bij Amazone Duitsland....? Dan hoef je niet om te rekenen naar Euro's en misschien dat de verzendkosten ook wel iets lager zijn....Zelf heb ik nog nooit iets besteld daar..ik kijk er af en toe wel.
http://www.amazon.de/b%C3%BCcher-buch-literatur-lesen/b?ie=UTF8&node=186606

Hannie de Beer zei

Lijken mij ook heel geschikte boeken voor jou!
Net als Janny bestel ik de boeken ( gaat soms Automatisch) bij Amazon Duitsland