woensdag 12 september 2012

EXPOSITIE IN BARENDRECHT

Gisteren werd ik gebeld of ik wil exposeren in De Elf Ranken in Barendrecht. De Elf Ranken is een woon/zorgcomplex voor ouderen. Degene die mij uitnodigde had mij (en mijn werk natuurlijk) gezien tijdens Place d' Ary deze zomer.
Oktober, november en december zal mijn (hangende) werk daar te zien zijn. Er is plaats voor ongeveer 60 stuks. In eerste instantie dacht ik: dan hou ik veel ruimte over. Maar toen ik vanmorgen eens ging tellen kwam ik tot mijn eigen verbazing tot meer dan 60 werken. Ik denk dat ik deze gelegenheid maar eens ga aangrijpen om het werk ook flink af te prijzen. Misschien komt er dan wat minder terug dan erheen gaat ;-). Dan heb ik weer plaats voor nieuw werk.
Nu is ook de gelegenheid om bovenstaand werk eens te laten zien. Het is 1.20x1.20 en dus veel te groot om mee te nemen naar kunstmarkten. Dan zou er verder niets meer in de auto kunnen.
Het is een op Hundertwasser geïnspireerde "proeflap". In elke vakje heb ik een ander techniekje gebruikt. Ik heb namelijk de neiging om technieken die ik beheers gewoon te vergeten. Als ik dan weer eens niet verder kan kijk ik even naar dit 'schilderij' voor inspiratie.
Leuk dat mijn werk in Barendrecht komt te hangen. Ik heb daar zelf 20 jaar gewoond.

 
Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je commentaar achterlaat en/of volger wordt.
Fijne dag, Joke

9 opmerkingen:

meta zei

Hartstikke leuk!

Hannie zei

Leuk zeg! Is het een schilderij of van stof gemaakt?

Liesbeth Wessels zei

Wat leuk deze expositie. Kunnen er veel mensen van je werk genieten. En je Hundertwasser is heel leuk, slim idee om daar verschillende experimenten in te verwerken. groeten van liesbeth

janneke zei

Dat is toch wel een felicitatie waard!! Wat een leuke mogelijkheid.

Helmi zei

Bedankt voor je reactie op mijn blog. Over de 'generatie ongeduld' heb ik heel veel verhalen. Ik kom op heel veel verschillende scholen en het is vaak erg triest gesteld. In groep 5 van de BS geef ik breilessen. Er zijn heel veel kinderen die nog geen knoop kunnen maken. Jouw draad en naald verhaal kom ik ook tegen. Laat de overheid nog maar wat meer bezuinigen dan kunnen ze niks meer op dit gebied.

Marga zei

Wat een prachtig werk! Super dat je het gaat exposeren. gr.
Marga

Beth zei

What a great opportunity to get your work out in public - mu ch success to you.

Christina zei

Dat is pas een opsteker. Gefeliciteerd.

Heb jij een vaste manier om de prijs te betalen?

Nienke zei

Hartstikke leuk, zo kunnen er heel veel mensen van genieten!