woensdag 11 juni 2014

Spelen met Hennie

Vandaag hebben we 'gespeeld' met alle onafgemaakte werk en gemaakte proefjes om te kijken of we daar complete werkstukken van konden maken.
Dat is goed gelukt. Alleen ben ik weer eens vergeten foto's te maken. We hadden vandaag een medespeler, nl. mijn kleindochter van 3 en daardoor was ik nogal afgeleid. ;-)
Hennie heeft zelfs 3 werken af kunnen maken door er proefjes en delen van andere werkstukken voor te gebruiken. Het mooiste resultaat was een lap die ze bij een vorige keer spelen had gemaakt en heel kleurig was. Ze kwam er niet mee verder. Maar ze had ook 3 gevilte kettingen bij zich in toevallig precies dezelfde kleuren. De kettingen zijn gebruikt om het werkstuk af te maken. Het is fantastisch geworden!
Grappig hoe in dit soort gevallen de blik van iemand anders wonderen doet. Hierbij zag ik de mogelijkheid en bij het werkstuk dat je hierboven ziet maakte Hennie direct de combinatie voor mij.
Het zou nooit bij me opgekomen zijn het Godinnenpoppetje op deze achtergrond te gebruiken.
De achtergrond is een lapje dat ik maakte toen ik met de textielvriendinnen waarmee ik 1 keer per maand iets doe moest weven. Het poppetje is er een van een serie Godinnnepoppetjes waarmee ik ook niet wist wat ik er verder mee moest. Met deze combinatie ben ik heel tevreden.

3 opmerkingen:

Anita zei

Daarom is het ook zo leuk om dingen met elkaar te doen. Leuk werkje is het geworden. je weefwerkje komt zo ook goed tot zijn recht.

Hannie de Beer zei

Zo werkt het vaak, twee weten meer dan één luidt het gezegde!

Hélène Derkx zei

je inspireert elkaar ,dat is het