woensdag 25 april 2012

SERIE BOEKJESNa dat eerste boekje heb ik er nog 9 gemaakt in verschillende maten. Het eerste boekje is inmiddels al verkocht aan Hannie en vanochtend op de bus gedaan.  MIJN EERSTE INTERNETVERKOOP! In mijn enthousiasme was ik vergeten dat ik eigenlijk bezig was met werk voor Leiden waar ik nu dus echt aan verder moet.
Het worden 2 series van 3. Een met boomschors (geraapt van mijn tuinpaadje) en een van alleen papierstructuren.
Inmiddels zijn ze wel droog en kan ik de laatsten met gesso gaan verven en dan maar hopen dat het me lukt om de kleur van die ene uit de papierserie precies hetzelfde te krijgen als van die twee die al af zijn.

Van de schorsserie had ik er ook al een af, maar dat bleek mijn laatste 15x15 plankje te zijn. Ik heb nu alleen nog plankjes van 16x16 (ik laat deze plankjes bij mijn man op school zagen van allerlei resten mdf (recycling!!) en daarom wisselen de maten wel eens een beetje) Dus moest ik daarmee overnieuw beginnen en wordt die eerste een "los" exemplaar. Want 2 verschillende maten in een serie is een beetje raar. Ik heb nog even overwogen om die dan in het midden te hangen, maar dat is niks.
Jullie zien wel dat het hoog tijd wordt om mijn werktafel schoon te maken. Ik leg er altijd kranten of een lap onder, maar toch zie ik kans om de tafel mee te verven. (Nog even dit.... weet je wel)
 
Fijne dag,
Joke


6 opmerkingen:

meta zei

Hard gewerkt, Joke. Ze zijn mooi geworden. Ik ben benieuwd hoe je werk voor de tt gaat worden! Leuk dat je weer iets verkocht hebt!

cri-cri zei

heel mooi vind ik dit ...en wanneer is de tt in Leiden ...hopelijk in mijn vrije dagen dan kan ik er heen ...

Aart zei

Je hebt inderdaad hard gewerkt, het worden mooie werken. Ik moet ook maar weer eens hard aan het werk, maar dat zal volgende week pas zijn. Eerst een weekend uitwaaien in Vlieland, misschien vindt ik daar wel wat leuks aan het strand!
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie zei

Goed werk! Ik ben benieuwd hoe het is als alles klaar is. En wat een mooie meloper zul je hebben als je werkjes klaar zijn! Wanneer is de tt in Leiden?
Het boekje wat ik kreeg van je ligt in de vitrinekast te pronken!

joke zei

Steekplus exposeert van 5 mei tot 17 juni in het Wevershuis zie : http://steekplus.blogspot.com/2012/04/steekplus-exposeert-in-het-wevershuis.html

christina zei

je hebt de smaak weer helemaal te pakken en bent weer lekker bezig.