donderdag 24 december 2015

Spelen met Hennie

koker Hennie

koker Hennie andere zijde

kokers Joke


Deze keer speelden we met moddeling paste op polyestervlies en kokers.
We hadden moddeling paste aangebracht op lutradur en dunner polyestervlies en laten drogen. Het polyestervlies grotendeels weggesmolten met de heatgun en de moddeling paste geverfd met acrylverf. Vervolgens aangebracht op goudgeverfde kokers evt. samen met afbeeldingen.
Hennie, had met verschillende sjablonen allemaal structuren gemaakt van moddeling past, die in stukjes geknipt en op de koker geplakt rondom een aantal romantische plaatjes. Een prachtig resultaat!
Ik had 3 kleine kokertjesp 3 verschillende manieren beplakt. De meest linkse is moddelingpaste met een paletmes op lutradur aangebracht, daaruit een "venster' geknipt waar een afbeelding in is. Ik had te weinig plekken opengelaten, zodat het een vrij massieve laag moddelingpaste werd en de onderlaag er nauwelijks doorheen kwam. Met de soldeerbout achteraf nog wat gaten gemaakt. De tweede koker is beplakt met allerlei structuren moddelingpaste en de rechtse heb ik alleen aan de boven en onderzijde beplakt met moddelingpaste en in het midden heel dun kantachtig papier geplakt.

Het resultaat van Hennie is prachtig. Die van mij vindt ik minder, maar ik heb er wel van geleerd en dar gaat het maar om. Met name de middelste koker vind ik een prachtige techniek om een achtergrond mee te maken, dus dat ga ik binnenkort zeker doen.

4 opmerkingen:

Beth zei

As always, wish I could have been there to play with you. Fun, fun work!!

Hannie de Beer zei

Een fantastisch experiment! Heel geslaagd. En zeker iets om ook te proberen!

الرحمه للتنظيف zei


شركة المثالية لمكافحة الحشرات
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة رش مبيدات بالجبيل

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف منازل بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار