dinsdag 11 november 2014

Opruiming!

Ik ben mijn atelier rigoureus aan het opruimen zodat ik plaats heb voor meerdere personen aan mijn werktafels en inloopworkshops kan gaan geven.
Het meeste werk bij een workshop zit erin dat ik alle materialen en gereedschappen altijd naar beneden moet brengen en na afloop weer opruimen. Daarom heb ik ook een minimum aantal deelnemers bij een workshop. Maar ik merkt dat dat niet handig is. Niet iedereen heeft vriendinnen die mee willen doen en daarom moet ik vaak mensen teleurstellen. Maar in mijn atelier was gewoon geen plaats. Nu ben ik alles aan het reorganiseren en opruimen zodat er een paar mensen bij zouden kunnen en dan kan ik 1 keer per maand of zo inloopworkshops gaan geven.
Ik ben begonnen met mijn voorraad hobby boeken en het schaamrood staat me wel een beetje op de kaken. Zoveel boeken en de meeste alleen na aankoop even ingekeken en nooit meer iets mee gedaan.
Een beetje zonde om naar de kringloop te brengen dus heb ik er maar een foto album voor aangemaakt en zet ik ze hier en op Facebook te koop.
Ik gooi ook alle borduurpatronen, breibladen e.d. die ik de de loop der jaren heb verzameld weg. Dus als je daarin geïnteresseerd bent kun je ze komen halen. Volgende week gaan ze in de papierbak.

Dus ben je nog op zoek naar leuke Sinterklaascadeautjes? Kijk hier eens. De meeste boeken zijn nieuw, sommige anderen hebben bijna antiekwaarde zoals bovenstaande ingebonden jaargang Ariadne uit 1971 ;-)
http://hobbyboekentekoop.waterleliedesign.nl/#!album-23

1 opmerking:

Beth zei

Some lucky people have the chance of getting some great books and magazines!!