maandag 28 maart 2011

Sunday Market

gepunched armbandje

Zondag a.s. sta ik voor het eerst op een kunstmarkt in Amsterdam. De Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek in het Westerpark.
http://www.sundaymarket.nl/
Ik ben heel benieuwd. Toen ik de galerie nog had zei iedereen: Je zou in Amsterdam moeten beginnen, daar zit jouw publiek. Nu zullen we dat zien dus.

Op de punchmachine heb ik een paar armbandjes gemaakt om mee te nemen.

Het niet transporteren van mijn naaimachine toen ik het boekje aan het borduren was heb ik opgelost door onder het papier een soort vlieseline te leggen die je kunt scheuren. Stik en scheur of zo noemde de mevrouw uit de naaimachine winkel het geloof ik. Ik heb daar ooit een stukje van gekregen, maar nooit gebruikt omdat ik geen idee had wat ik er mee zou moeten. Maar nu bedacht ik ineens dat het niet transporteren wel eens kon komen omdat het papier aan de onderkant te glad is. Tot dusver nam ik aan dat het kwam omdat de bovenkant te bobbelig is.
En jawel, nu werd er een mooi gelijkmatig randje gestikt!

4 opmerkingen:

christina zei

Zo'n armbandje zul je zeker kwijtraken. En dat jij problemen met papier naaien hebt vind ik wel raar. Zal het niet aan de spanning hebben gelegen?

Dat spul wat jij noemt heet stik en trek.

Ik hoop dat je veel verkoopt zondag, maar vooral: veel plezier.

marjolijn zei

Heel veel succes op de markt. Ik hoop dat je veel gaat verkopen.

jokeh zei

Ik heb eigenlijk overal problemen mee sinds ik een nieuwe naaimachine heb.
Maar de draadspanning is het denk ik niet want ik kijk altijd naar de informatie bij de steek over het voetje en de gewenste draadspanning. Ik heb dat nog niet in mijn hoofd zitten. Het papier wordt niet door de transporteur naar voren geschoven dus blijft de naaimachine steken op dezelfde plek maken, alsof de transporteur uitstaat. Maar ik begrijp dat dit niet bij alle naaimachines zo is?

ina zei

ben benieuwd of je het leuk hebt gehad op de beurs - ik zal eens papier op mijn machine gaan - ik weet het eigenlijk niet. stom he?