maandag 7 maart 2011

Nieuwe collage

Ben weer aan een nieuwe collage bezig. Ik weet niet wat ik er nu nog aan moet doen. Dus ik leg hem maar even weg. Naar het grote werk op soluvlies, kijk ik af en toe even en ga dan weer snel iets anders doen. Ik vindt het maar niks zo'n groot werk.

Het lijkt wel of ik tegenwoordig langer achter de computer zit dan achter de naaimachine. Het artquiltforum, 3 netwerksite's ( Linkedin.com, Kunstwereldwijdnetwerk.nl, fibermixedmedia.com) en dan nog alle site's waar werk van mij opstaat en die ik ook een beetje bij moet houden (Cadeauwerkplaats.nl, exto.nl, kunstzinnig.nl, de Steekplusblog en dan nog af en toe iets op deze blog zetten en niet te vergeten andere bloggers volgen. Ik heb er bijna een dagtaak aan.

3 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Ik denk dat dat voor velen van ons herkenbaar is Joke. Nu is het voor mij geen straf om achter de pc te zitten, maar toch......

Anoniem zei

Die kleuren blauw vind ik echt prachtig. Ik ga nog wat verder kijken op je blogs.

Janny zei

Ja....ik zit ook te vaak en te lang achter dat ding....Je denkt dat je er je wereld mee verruimt...., maar houdt daarbij zo weinig tijd over om met die kennis vervolgens ook maar iets te doen.....! wee o wee....maar wil hem toch niet missen...!!!
groetjes, Janny