donderdag 10 september 2015

Eindelijk weer iets opgepakt!

Eindelijk ben ik weer serieus met iets bezig. De afgelopen tijd ben ik vooral bezig geweest met Tyvek kralen en broches maken voor de markten. Ook heel leuk, maar zo langzamerhand ben ik wel weer toe aan iets serieuzer werk ;-).

Een maandje geleden toen Hennie kwam spelen hebben we gespeeld met fabric paper omdat ik wilde kijken of je daar ook leuke structuren mee kan maken. Dat lukte en de woensdag erna heb ik met die ervaring een heel mooi (vind ik zelf tenminste) stuk fabric paper gemaakt. (Zie hier)
Daarmee ben ik verder gegaan. Er kwam (uiteraard) een Godin aan te pas gemaakt van een stuk geroest kaasdoek en een gipsen hoofdje. Een een stempelafdruk van moddelingpaste, wat borduurwerk en een maan van foam. Nu ben ik nog wat ringen aan het festoneren en dan komt het moeilijkste: wat ga ik ermee doen???
Het ligt nu op een achtergrond van bruine suede-achtige stof. Ga ik daar een quilt van maken om het op te naaien of ga ik het op een schildersdoek naaien? Of een van de vele andere mogelijkheden.

Ik geloof dat ik dat gedeelte altijd het moeilijkste vind. Er liggen nog heel veel dingen die eigenlijk af zijn, maar waar ik niet van weet welke achtergrond en/of lijst ik ervoor moet gebruiken.
Deze bijvoorbeeld.
Tips zijn uiteraard welkom.

festonsteken om een koperen ring, beetje vage foto.

5 opmerkingen:

Beth zei

I like the woven example you linked to and I also like stitching on a canvas frame. I love the texture you've created.

Hannie de Beer zei

Ziet er geweldig uit, vooral mooi door dezelfde kleurstellingen!
Is het een idee, om een mooi groot stuk boomschors te vinden en het daar op te lijmen?
Ik zag eens in Dordrecht in een hof vlakbij het museum grote stukken schors onder de bomen liggen in de herfst.

Janny de Roo zei

Ziet er heel mooi uit.Tijdens de TT in Deventer zag ik dat Anette Jeukens wat werk op een paar mooie planken had gemaakt.Is dat misschien wat...?

Unknown zei

Prachtig Joke!

Jo Huijsman zei

Wat is dit ook weer een prachtige vertolking van het thema Godin. De Godin die ik van jou heb gekregen heeft op mijn werkkamer een ere plaats en kijkt toe als ik bezig ben.