maandag 1 december 2014

Collage maandag

Geefmaand november is voorbij, dus nu weer gewoon een nieuwe collage. Ik vind huisjes wel erg leuk, dus maar weer een keer huisjes. De huisjes zijn geknipt uit papier dat met gelliprint is bedrukt. De achtergrond is bovenaan met een grove spons gestempeld en onderaan is er een laag tissue papier opgeplakt, mintgroen geschilderd en daaroverheen met een sponsje paars aangebracht. De uit geponste cirkels zijn ook weer van gelliprint en de druipers en randen op de cirkels acrylinkt.
De collage is gemaakt op schilderdoek.

De laatste give away van vorige week, de Artdolls is gewonnen door Jo Huijsman ! Laat je me even weten welke Godin je wilt en wat je adres is?

5 opmerkingen:

Christel zei

Ziet er opnieuw prachtig uit!
groet, Christel

Beth zei

I love that sentiment about creative minds rarely being tidy!! I can relate!!

Jo Huijsman zei

Blij verrast met je bericht dat ik give away heb gewonnen. De godinnen zijn prachtig en ik kan geen keuze maken. Maak maar een keuze en ik laat mij graag wederom verrassen.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Leuk om te lezen hoe je de collages maakt. Wederom weer een mooie en ik vind die quote ook super ;). Gefeliciteerd aan de winnares. Warme groetjes van Susan

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Yeahh deze prachtige collage is nu in mijn bezit. Love it! Prachtige kleuren ik ontdek iedere keer iets nieuws. Dankjewel voor deze bjoetie!
Warme groetjes en knuffels van Susan