woensdag 4 juli 2012

DANK JULLIE WEL VOOR ALLE LIEVE REACTIES


-->
Droge werktafel 28 juni 2012, wandhanger waar ik mee bezig ben.
-->
Natte werktafel, 28 juni 2012, embellishments aan het maken voor de wandhanger op mijn droge tafel.
Op mijn vorige bericht heb ik zowel via de mail als onder het bericht veel lieve reacties gekregen.
Dank jullie wel daarvoor.
Ik vindt het niet erg dat ik niet meer mag komen, want dat wilde ik toch al niet, maar om te horen dat ze mijn werk hobbyistisch vonden was wel even schrikken. Natuurlijk is kunst ook een kwestie van smaak, zoals veel van jullie ook zeiden. Maar hobbyistisch (wat een raar woord trouwens) zegt iets over de kwaliteit van het werk en dat is een ander verhaal.
Maar goed, ik vond het op die markt al opvallen dat er veel kunstenaars waren die veel variaties maken op een schilderij, de vormen net iets anders verdeeld over het doek en zo. Dat is dan waarschijnlijk die eigen stijl die ze bedoelen. Voor mijn gevoel is dat jezelf herhalen en ik zou dat nooit kunnen, na drie keer iets gedaan te hebben weet ik het meestal wel en wil ik weer iets anders. Maar dat zegt toch niets over de kwaliteit van mijn werk?
Maar goed, is gebeurd, we hebben het er niet meer over. Volgende onderwerp.

Ik zie op blogs vaak werktafelfoto's en dat bracht me op het idee om elke donderdag een foto te maken van allebei mijn werktafels en die op Pinterest te zetten, als een geheugensteuntje. Dat doe ik nu sinds eind april. Het is alleen jammer dat de foto's niet altijd in chronologische volgorde op de pagina komt en dat je zelf niet kunt schuiven met je foto's om ze goed te zetten. Tenminste, ik heb die mogelijkheid nog niet ontdekt. Jammer, want ik ben gek op ordenen. (ik hoop altijd dat het dan in mijn hoofd ook vanzelf geordend word ;-). Soms ben ik het ook helemaal vergeten en zitten er dus 2 weken tussen.
Ik denk dat ik maar eens een poging ga wagen op te proberen ze ook elke donderdag op mijn blog te zetten. De foto's hierboven zijn die van afgelopen donderdag en morgen hoop ik dus weer nieuwe te plaatsen. Alleen ben ik nog niet veel verder gekomen met het gepunchte stuk, dus dat zal er dan nog wel liggen.

5 opmerkingen:

Jeanine zei

Ach, ik kan niet quilten... Ik volg je gewoon omdat ik jouw werk mooi vind. Juist de veelzijdigheid aan dingen die je maakt spreekt mij zo aan. Doe gewoon verder met wat je graag doet.
Het is lekker weer, de zon schijnt, kop op en vergeet dat nare voorval.

Groetjes,
Jeanine

Hannie de Beer zei

Een bijzonder idee om je werktafel regelmatig te laten zien! Ik zal proberen om het bij te houden?
En lekker met veel ideëen in je hoofd verder werken,zonder muizenissen!

Janny de Roo zei

Oh....wat een moed...hier is de werktafel niet om aan te zien.....als ik met iets bezig ben gooi ik alles van me af, dus een puinzooi....! Is echt iets van de laatste tijd, vroeger zou ik nooit kunnen werken met zo'n zooi...!

iene zei

lekker doorgaan met alle bijzondere dingen die je maakt!
ik blijf je werktafels in elk geval volgen, leuk om te zien waar je mee bezig bent.
en vooral lekker veel verschillende dingen blijven doen, dat doe ik ook altijd.
groetjes
Evelyn

Marleen Derweduwen zei

Gelijk heb je dat je sterk varieert in je werk.
Dingen maken die in je opkomen uitwerken en er plezier aan beleven daar gaat het toch om!!!