maandag 21 mei 2012

STEMPELS MAKEN

Afgelopen woensdag heb ik met mijn vriendin Hennie stempels gemaakt. Hele leuke ochtend geweest! Stempels gemaakt van sponsjes, kinderrubber, lijmpistool (met dank alweer aan Beth) en vleeswarenbakjes.
De kruisjes zijn van dunne synthetische sponsjes,  de rondjes rechts van  een blokje schuimachtig materiaal dat een keer in een doos met verf zat en waar ik met ballpoint rondjes in heb gedrukt, het grote vlak met strepen en lijnen een vleeswarenbakje met ballpoint bekrast, en de rare 'fliebertjes' lijmpistool (dat heb ik nog niet helemaal door, maar ik geloof dat ik inmiddels een truc weet, dus wordt vervolgd)


Zie hieronder iets van de resultaten.

7 opmerkingen:

Hannie zei

Leuke ideetjes om na te volgen! Meestal houd ik bij stempels van foamplaat ,maar dit opent weer nieuwe perspectieven!

feltfree på Åsly zei

Het ziet er leuk uit. Leuk om ook een keertje te gaan proberen.

Beth zei

Looks like a lot of fun...

Janine zei

ja dit is leuk hé? Ik heb dit geleerd bij Aniie van de centipide, niksssss weg gooien, alles is een stempel afdruk waard!!

Marrie-jette zei

Leuk en gezellig m zo samen stempels te maken.Ik doe het ook zo graag en weet je gaat de gekste dingen gebruiken en het werkt nog ook!Geweldig.

Christina zei

Zo samen bezig zijn is altijd leuker dan steeds in je eentje.

Will Duijst zei

Wat een geweldig interresant blog is dit, kwam er op via? weet ik niet meer ,maar het is schitterend allemaal wat ik zie.
Groet,
Wil