vrijdag 18 november 2011

Flag Book Tutorial : Part 1Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt om het werkstuk voor de wedstrijd TOTAAL ANDERS van Naaimachinewinkel Totaal uit Kerkrade af te krijgen. Ik plaats nog maar geen foto, want dat zal vast niet mogen. Het is een Flagbook geworden. Hierboven een filmpje waarop je kunt zien wat dat is.

 Mijn flagbook is van gepunched vilt en met de hand geborduurd. Het is geïnspireerd op het boek De Grootmoeders Spreken van Sharon McErlane.Waar zij kennismaakt met de Grootmoeders, die haar spirituele leiders worden.

Ik ga nu eerst maar eens mijn werkkamer opruimen, want ik had op mijn beide tafels nog maar zo'n 30 cm2 om te werken. En dan eindelijk weer vrij werk, al werd ik er pas aan herinnerd dat Veldhoven ook al dichtbij komt. Ik moet er eens over denken of ik daar voor wil gaan werken. Ik heb me wel voor het eerst opgegeven voor de Kunstdagen en ik ben toegelaten! Eng, eng, eng.

 

2 opmerkingen:

geni zei

Leuke handleiding, bedankt voor het delen! Ik ontdekte nog meer leuke filmpjes over boekbinden via je link.
Succes met de wedstrijd!

Christina Fokkema zei

ik heb natuurlijk ook het tweede filmpje bekeken want ik was razend benieuwd hoe zoiets nu werkt. Ben heel benieuwd hoe het resultaat van jouw flagbook is. Ik mocht er al delen van zien, maar het totaal lijkt me heel spannend.